Wandelen én onderzoek steunen

Wandelen over strand en door de duinen, cultuur snuiven én het onderzoek in het AVL steunen. Dat kan op 26 maart 2022 tijdens ‘De 30 van Zandvoort’. De prachtige routes van 18, 30 of 35 km leiden u door Nationaal Park Zuid-Kennemerland, langs de Ruïne van Brederode en zelfs over het circuit van Zandvoort. Lees meer op 30vanzandvoort.nl.

Steun voor onderzoek naar beweging
Doet u mee? Dan kunt u met uw wandeling bijdragen aan de ENHANCE-studie in het Antoni van Leeuwenhoek. In deze studie kijken de onderzoekers van het Centrum voor Kwaliteit van Leven of begeleid bewegen, aangepaste voeding en ontspanning leiden tot minder complicaties, een kortere ziekenhuisopname en een sneller herstel na een operatie voor blaaskanker. Daarnaast onderzoeken ze of dit beweegprogramma bijdraagt aan een toename van de hoeveelheid zuurstof naar de tumor en of dit het effect van chemotherapie voor de operatie versterkt. Om dit te achterhalen is aanvullend weefselonderzoek nodig. Elke bijdrage is dan ook welkom.

Leuk als u meedoet
U kiest zelf hoe ver u wandelt: 18, 30 of 35 kilometer. Daarnaast kunt u op 2 manieren bijdragen aan het onderzoek: doe een donatie bij uw inschrijving of laat u sponsoren door familie en vrienden. Gaat u voor de sponsorloop? Maak dan een actiepagina aan via het actieplatform van de AVL Foundation.

Direct inschrijven voor de 30 van Zandvoort? Meld u hier aan

Comments are closed.