AVL Companions

Business for Research

Elke dag zijn er mensen die de diagnose kanker krijgen. Elke dag redden we levens, omdat we steeds meer over kanker leren. Elke dag gaan ook nog levens verloren, omdat we nog niet alles weten. Daarom is investeren in onderzoek de weg die we moeten blijven volgen. Wetenschappelijk onderzoek in het laboratorium en klinisch onderzoek onder patiënten in het ziekenhuis naar het effect van behandelingen. Stap voor stap, beetje voor beetje, komt daarmee het einde van kanker in zicht.

De onderzoekers van het Antoni van Leeuwenhoek zetten alles op alles om kanker beter te begrijpen. Door lid te worden van AVL Companions ondersteunt u deze onderzoekers financieel en staat u aan de wieg van een potentiële fundamentele doorbraak op het gebied van de behandeling van verschillende vormen van kanker. Voor het kankeronderzoek op topniveau, dat het Antoni van Leeuwenhoek uitvoert, is namelijk - behalve kennis en inzet - veel geld nodig. Uw financiële steun zou dus een enorm verschil maken.

AVL Companions 
AVL Companions is een actieve business club op directieniveau voor bedrijven die het wetenschappelijk onderzoek in het Antoni van Leeuwenhoek een warm hart toedragen.

Startup geld voor jonge onderzoekers
AVL Companions financiert de opstart van nieuw onderzoek. Met dit startup geld krijgen onderzoekers de tijd om hun ideeën te bewijzen en met dat bewijs naar grotere subsidieverstrekkers te gaan. Dit startup geld is van groot belang en essentieel voor nieuwe doorbraken in kankeronderzoek.

Wat bieden wij u als lid van AVL Companions?
• Jaarlijks drie inspirerende bijeenkomsten met toonaangevende sprekers
• De mogelijkheid bij te dragen aan essentieel kankeronderzoek in het Antoni van Leeuwenhoek
• Updates van de laatste innovaties in kankeronderzoek
• Netwerkmogelijkheden

Lid worden

Het driejarig lidmaatschap bedraagt minimaal € 3.000,- per jaar en is fiscaal aftrekbaar door de ANBI status van de Antoni van Leeuwenhoek Foundation. Wilt u lid worden of heeft u vragen over AVL Companions? Neem contact op met Véronique Lecluse: 06-13579571 of v.lecluse@nki.nl

Geïnteresseerd?
Kom dan vrijblijvend naar het eerste event van AVL Companions. Meld je hier aan

"Het AVL is 1 van de top 10 Comprehensive Cancer Centers in Europa. Door de combinatie van kankerzorg- en onderzoek en uitwisseling van kennis leveren wij een significante bijdrage aan het oplossen van het kankerprobleem."

René Medema
Voorzitter Raad van Bestuur