Bijeenkomst AVL Ambassadeurs 17 april 2023

Wilt u met uw bedrijf bijdragen aan het kankeronderzoek in het Antoni van Leeuwenhoek? Kom op maandag 17 april om 16.30 uur naar de vrijblijvende bijeenkomst van AVL Ambassadeurs. Tijdens deze bijeenkomst ontvangt u meer informatie over hoe bedrijven een verschil kunnen maken in ons onderzoek en krijgt u een kijkje in de keuken.

AVL Ambassadeurs is een actieve business club op directieniveau voor bedrijven die het wetenschappelijk onderzoek in het Antoni van Leeuwenhoek een warm hart toedragen.

Bedrijven maken startend onderzoek mogelijk
AVL Ambassadeurs financiert de opstart van nieuw onderzoek. Met dit startup geld krijgen onderzoekers de tijd om hun ideeën te bewijzen en met dat bewijs naar grotere subsidieverstrekkers te gaan. Dit startup geld is van groot belang en essentieel voor nieuwe doorbraken in kankeronderzoek.

Aanmelden bijeenkomst 17 april 2023
Meld u aan voor de bijeenkomst van 17 april via onderstaand formulier.

Heeft u vragen over AVL Ambassadeurs of de bijeenkomst? Neem gerust contact op met Véronique Lecluse via 06-13579571, v.lecluse@nki.nl

Ja, ik meld mij aan voor de bijeenkomst op 17 april

Hans Momberg: “De ziekte kanker raakt iedereen helaas, direct of indirect. Het is zo belangrijk dat het AVL slaagt in haar missie om voor elk type kanker een behandeling te vinden. Als wij daar als Infradax een klein druppeltje aan kunnen bijdragen, is dat al mooi."

Hans Mombert
Directeur Infradex

Comments are closed.