AVL Donation Investment Fund

Het AVL Donation Investment Fund I is een initiatief van Stephan Nanninga en financiert grensverleggende projecten op het gebied van kankerbehandeling.

In het Antoni van Leeuwenhoek kunnen meerdere baanbrekende onderzoeksprojecten niet worden opgestart wegens een gebrek aan financiering. De bestaande subsidies zijn onvoldoende of niet langdurig genoeg. Om een researchproject te laten slagen is continuïteit en financiering voor een langere periode noodzakelijk.

Het AVL Donation Investment Fund I zorgt ervoor dat meerdere onderzoeksprojecten tegelijk kunnen worden gestart en de meest veelbelovende, sneller kan worden doorgezet naar de volgende fase. Daar zijn vooral veel patiënten bij gebaat.

Hoe werkt het?
Donateurs committeren zich voor een langere periode aan een donatie per jaar en starten met het steunen van vier onderzoeksprojecten. Zodra een project succesvol is, worden dezelfde donateurs uitgenodigd om te investeren.

Investeren in onderzoeksprojecten in het Antoni van Leeuwenhoek betekent een maatschappelijk verantwoorde investering die eventueel in de toekomst tot een economische spin-off kan leiden.

Vragen?
Neem voor vragen of het maken van een afspraak contact op met:
Véronique Lecluse
t: 020-5129095
m: 06-13579571
e: v.lecluse@nki.nl

 

"Ik werd gegrepen door de bevlogenheid van de specialisten, het enthousiasme wat ze aan de dag legden en de kwaliteit van de zorg."

Stephan Nanninga
Initiatiefnemer
AVL Donation Investment Fund