Eigen initiatieven

Heeft u iets te vieren?
Bent u binnenkort jarig, gaat u trouwen, viert u een jubileum op het werk en heeft u geen prangende cadeauwens? Overweeg dan om uw gasten te vragen om een donatie voor kankeronderzoek in het Antoni van Leeuwenhoek. Mail of bel ons even om een speciale actiecode en/of collectebussen aan te vragen.

Begrafenis of crematie
Vaak krijgen wij het verzoek om collectebussen voor bij een begrafenis of crematie. Ook vragen nabestaanden op de rouwkaart vaak een gift voor de Antoni van Leeuwenhoek Foundation. Beiden zijn mogelijk. Bel of mail ons, en wij zorgen voor collectebussen, een rekeningnummer en de benodigde informatie.

Maar denk ook eens aan:

  • Organiseert u (mede) een sporttoernooi of hardloopevenement? Bij inschrijving kunt u een donatie vragen voor het Antoni van Leeuwenhoek
  • Een benefiet-feest, -gala of -diner behoort tot de mogelijkheden. Bestem een deel van de opbrengst voor kankeronderzoek. Denk ook aan de mogelijkheden om een extra donatie te vragen voor de garderobe, wc of een surplus bovenop elke consumptie.
  • Heeft u een passie voor bakken? Verkoop dan uw taarten, cup cakes of koekjes voor de Antoni van Leeuwenhoek Foundation

De mogelijkheden zijn oneindig. Kortom, bedenk een actie die bij u past en waar anderen vast wel een donatie voor over hebben! Maak hier uw online actie aan.

Of maak uw bijdrage rechtstreeks over op ons rekeningnummer: NL 26 RABO 0102 9000 00 ter attentie van de Antoni van Leeuwenhoek Foundation.

U kunt natuurlijk ook altijd eenvoudig online een eenmalige donatie doen, of Vriend worden van de Antoni van Leeuwenhoek Foundation.