AVL Ambassadeurs

Met kanker is het zaak dat je er zo snel mogelijk bij bent. Hoe eerder, hoe beter. Zo verklein je de enorme impact die de ziekte heeft op de levens van mensen.

Op dit moment wordt het grootste deel van tumoren nog in een laat stadium van ontwikkeling gevonden, een veel groter deel van tumoren kan potentieel in een vroeg stadium gevonden worden. Hiervoor moeten we investeren in betere voorselectie voor screening, betere diagnostiek en in innovatie van vroege behandeling. En dat is waar we in het Antoni van Leeuwenhoek met vroegdiagnostiek aan werken.

Met een centrum voor vroegdiagnostiek, een uitgebreide databank én intensief onderzoek, kunnen we dit bereiken. Maar dat kunnen we niet alleen. U kunt als AVL ambassadeur helpen om deze droom waar te maken.

Word bedrijfsvriend van het Antoni van Leeuwenhoek

AVL Ambassadeurs is een actieve business club op directieniveau voor bedrijven die het wetenschappelijk onderzoek in het Antoni van Leeuwenhoek een warm hart toedragen. AVL ambassadeurs dragen specifiek bij aan het vroeg opsporen van kanker.

Wilt u lid worden of heeft u vragen over AVL Ambassadeurs? Neem contact op met Véronique Lecluse via 06-13579571, v.lecluse@nki.nl of via het onderstaande contactformulier.

De voordelen

Naast uw onmisbare bijdrage aan doorbraken in kankeronderzoek biedt het AVL ambassadeurschap vele voordelen. Zo bent u onderdeel van een netwerk van bedrijven die zich net als u inzetten voor kankeronderzoek. U wordt jaarlijks door middel van een bijeenkomst meegenomen in de stappen die we dankzij u hebben kunnen zetten. Daarnaast vermelden we uw bedrijf op onze website en in ons jaarverslag. Afhankelijk van uw bijdrage ontvangt u ons officiële partnerlogo en communicatiekit en mag u met uw team komen vergaderen op een unieke locatie, namelijk in het Antoni van Leeuwenhoek.

U bent al AVL ambassadeur vanaf €5.000 per jaar, voor minimaal 3 jaar.

Hieronder alle voordelen op een rij.

AVL ambassadeurs pakketten

 

Bedrijven die u zijn voor gegaan

 

Over het Antoni van Leeuwenhoek

Elke dag zijn er mensen die de diagnose kanker krijgen. Elke dag redden we levens, omdat we steeds meer over kanker leren. Elke dag gaan ook nog levens verloren, omdat we nog niet alles weten. Daarom is investeren in onderzoek de weg die we moeten blijven volgen. Wetenschappelijk onderzoek in het laboratorium en klinisch onderzoek onder patiënten in het ziekenhuis naar het effect van behandelingen. Stap voor stap, beetje voor beetje, komt daarmee het einde van kanker in zicht.

De onderzoekers van het Antoni van Leeuwenhoek zetten alles op alles om kanker beter te begrijpen en dit vroeg op te sporen. Door lid te worden van AVL Ambassadeurs ondersteunt u deze onderzoekers en staat u aan de wieg van een potentiële fundamentele doorbraak op het gebied van vroegdiagnostiek. Voor het kankeronderzoek op topniveau, dat het Antoni van Leeuwenhoek uitvoert, is namelijk - behalve kennis en inzet - veel geld nodig. Uw financiële steun zou dus een enorm verschil maken.

Bent u geïnteresseerd?

Wilt u lid worden of heeft u vragen over AVL Ambassadeurs? Neem contact op met Véronique Lecluse via 06-13579571, v.lecluse@nki.nl of het onderstaande contactformulier.

AVL Ambassadeurs
Naam