AVL Ambassadeurs

Elke dag zijn er mensen die de diagnose kanker krijgen. Elke dag redden we levens, omdat we steeds meer over kanker leren. Elke dag gaan ook nog levens verloren, omdat we nog niet alles weten. Daarom is investeren in onderzoek de weg die we moeten blijven volgen. Wetenschappelijk onderzoek in het laboratorium en klinisch onderzoek onder patiënten in het ziekenhuis naar het effect van behandelingen. Stap voor stap, beetje voor beetje, komt daarmee het einde van kanker in zicht.

De onderzoekers van het Antoni van Leeuwenhoek zetten alles op alles om kanker beter te begrijpen. Door lid te worden van AVL Ambassadeurs ondersteunt u deze onderzoekers financieel en staat u aan de wieg van een potentiële fundamentele doorbraak op het gebied van de behandeling van verschillende vormen van kanker. Voor het kankeronderzoek op topniveau, dat het Antoni van Leeuwenhoek uitvoert, is namelijk - behalve kennis en inzet - veel geld nodig. Uw financiële steun zou dus een enorm verschil maken.

Word bedrijfsvriend van het Antoni van Leeuwenhoek

AVL Ambassadeurs
AVL Ambassadeurs is een actieve business club op directieniveau voor bedrijven die het wetenschappelijk onderzoek in het Antoni van Leeuwenhoek een warm hart toedragen.

Startup geld voor jonge onderzoekers
AVL Ambassadeurs financiert de opstart van nieuw onderzoek. Met dit startup geld krijgen onderzoekers de tijd om hun ideeën te bewijzen en met dat bewijs naar grotere subsidieverstrekkers te gaan. Dit startup geld is van groot belang en essentieel voor nieuwe doorbraken in kankeronderzoek.

Een onderzoeker kost (salaris, werkgeverslasten en materialen) 100.000 euro per jaar. Dit bedrag wordt bijeen gebracht door meerdere AVL ambassadeurs. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om met uw bedrijf te investeren in onderzoek door een onderzoeker minimaal 3 jaar geheel te financieren (à 100.000 euro per jaar) Mocht u hiertoe besluiten dan richten wij in overleg met u in hoe u betrokken wilt zijn bij het onderzoek.

Wilt u lid worden of heeft u vragen over AVL Ambassadeurs? Neem contact op met Véronique Lecluse via 06-13579571, v.lecluse@nki.nl of het onderstaande contactformulier.

Bent u geïnteresseerd?

Wilt u lid worden of heeft u vragen over AVL Ambassadeurs? Neem contact op met Véronique Lecluse via 06-13579571, v.lecluse@nki.nl of het onderstaande contactformulier.

AVL Ambassadeurs
Naam