Sponsor a Fellow

In het Antoni van Leeuwenhoek werken zo’n 745 onderzoekers dagelijks aan het oplossen van de gecompliceerde puzzel die kanker is. Wij doen ons best om de beste wetenschappers vanuit de hele wereld aan te trekken, er werken meer dan 40 nationaliteiten in ons instituut.

Bedrijven en particuliere sponsors ervaren het persoonlijk contact met onze wetenschappers als zeer inspirerend. Door een jonge onderzoeker te sponsoren, blijven u en uw collega’s op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in kankeronderzoek, wordt ons werk concreet en tastbaar en bent u nauw betrokken bij ons instituut.

U sponsort een Fellow voor 75.000 euro per jaar, gedurende drie jaar. De onderzoeker presenteert jaarlijks de voortgang van het onderzoek, hetzij op uw bedrijf zodat u bijvoorbeeld ook relaties kunt uitnodigen, hetzij op ons instituut. Bij publicaties over het onderzoek wordt uw bedrijf vanzelfsprekend genoemd in de acknowledgements, en u maakt met uw bedrijf deel uit van de Antoni van Leeuwenhoek-community, zo ontvangt u regelmatig uitnodigingen voor bijzondere events en bijeenkomsten. Vanzelfsprekend kunt u via uw eigen communicatiekanalen bekendheid geven aan uw sponsorship, en zullen wij vanuit ons hier ook aandacht aan geven.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Véronique Lecluse, relatiemanager.

T: 020-512 9095
M: 06-13579571
E: v.lecluse@nki.nl

Véronique Lecluse
Relatiemanager bedrijven
T: 020 512 9095
M: 06-13579571
E: v.lecluse@nki.nl