Nalaten

Uw nalatenschap kan dromen uit laten komen

Zou het niet geweldig zijn als we een oplossing vinden voor kanker? Dat kanker geen dodelijke ziekte meer is en dat iedereen met kanker met een goede kwaliteit van leven kan doorleven?

A cure for every cancer, dat is onze droom. In het Antoni van Leeuwenhoek werken onderzoekers en medici elke dag heel hard om deze droom waar te maken. Niet iedereen kan onderzoeker of arts zijn, maar iedereen kan wel helpen om de droom van Nederland te realiseren; een oplossing voor kanker. Met een donatie, met een actie of door de Antoni van Leeuwenhoek Foundation op te nemen in uw testament. Inkomsten uit nalatenschappen zijn van onschatbare waarde voor het onderzoek in het Antoni van Leeuwenhoek.

Heel hartelijk dank voor uw belangstelling. Op deze pagina's vindt u informatie en inspiratie om kankeronderzoek bij het AVL te steunen via uw testament. Wilt u graag persoonlijk overleggen wat voor u de mogelijkheden zijn om levensreddend onderzoek in het Antoni van Leeuwenhoek te steunen via uw nalatenschap? Dan help ik u graag. U kunt mij bellen of mailen, of een belverzoek doen.

Persoonlijk advies over Nalaten
Ellen Coster

Senior Relatiemanager nalatenschappen
T: 020 512 9025
M: 06 2022 1388
E: e.coster@nki.nl

Belverzoek >

Statutaire naam
Stichting Antoni van Leeuwenhoek Foundation
Plesmanlaan 121
1066 CX Amsterdam
KvK nummer: 53146093

Nalaten aan AVL Foundation
U wilt de AVL Foundation

opnemen in uw testament.
Wij helpen u graag!

Meer informatie >

Voor executeurs
Heeft u vragen over de afwikkeling?
Wij helpen u graag!

Meer informatie >

“Mijn vriendin Riet den Ouden vroeg mij na haar dood haar flat op te ruimen en haar nalatenschap te regelen. Ze had haar administratie heel overzichtelijk achtergelaten. Vanaf dag één dat ik contact zocht met het Antoni van Leeuwenhoek kreeg ik een vaste contactpersoon toegewezen, waar ik steeds met mijn vragen terecht kon. Dat was heel prettig. Ik denk dat Riet van bovenaf toekijkt en dat zij blij is met hoe goed het geld terecht is gekomen.”

Louise Beuling