Steun als stichting of vermogensfonds

Voor elk type kanker een werkzame behandeling, dat is de missie van het Antoni van Leeuwenhoek. Stichtingen en Vermogensfondsen spelen daar een belangrijke rol bij.

Bent u op zoek naar mogelijkheden om bij te dragen aan wetenschappelijk kankeronderzoek? Dan kan de Antoni van Leeuwenhoek Foundation u helpen bij het realiseren van uw doelstellingen. Stichtingen, vermogens- en familiefondsen zijn van grote waarde in ons onderzoek naar nieuwe behandelingen. Het is belangrijk dat de projecten die u steunt goed aansluiten bij uw visie en waarden. Onze kracht zit in de persoonlijke benadering.

Het onderzoek binnen het Antoni van Leeuwenhoek focust zich op 5 thema's en als stichting of vermogensfonds bepaalt u zelf aan welk thema of onderzoek u wilt bijdragen:

  1. Immuuntherapie
  2. Behandeling op maat
  3. Fundamenteel onderzoek
  4. Beeldgestuurde therapie
  5. Kwaliteit van Leven

Bijdragen aan een thema in plaats van specifiek onderzoek geeft ons de mogelijkheid uw gift daar in te zetten waar het op dat moment de meeste impact heeft.

Door in projecten van het Antoni van Leeuwenhoek te investeren, zorgt u ervoor dat de onderzoekers het onderzoek naar kanker kunnen continueren. U kunt op verschillende manieren bijdragen. Van een eenmalige schenking tot een meerjarige gift.

Meer informatie
Wilt u met ons in gesprek over de mogelijkheden bij te dragen aan  het onderzoek in het Antoni van Leeuwenhoek? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Relatiemanager Claudia Berenstein denkt graag met u mee!

E: c.berenstein@nki.nl
M: 06-22582550