Wat kunt u nog meer doen?

Eigen initiatieven

Naast onderstaande opties kunt ons op vele andere manieren steunen. U kunt u bijvoorbeeld laten sponsoren als u een hardloopwedstrijd gaat lopen of u kunt een donatiebox neerzetten bij een uitvaart of bij een feest. Een donatiebox vraagt u eenvoudig aan door contact op te nemen via 020-5122856 of fondsenwerving@nki.nl

Doelshop.nl

Gratis doneren via uw favoriete webshops!
Via Doelshop.nl kunt u winkelen bij ruim 300 bekende webshops zoals Bol.com, Zalando en Media Markt. Per aankoop gaat er een donatie naar uw goede doel. U shopt zo bij dezelfde winkels voor dezelfde prijzen en u doneert zonder extra kosten.

VriendenLoterij

Wist u dat u kankeronderzoek in het Antoni van Leeuwenhoek kunt steunen en tegelijkertijd kans maken op mooie prijzen? De Antoni van Leeuwenhoek Foundation is aangesloten bij de VriendenLoterij. Een lot kost 13,25 euro per trekking inclusief Jackpotbonus van 0,50 euro, en de helft daarvan gaat direct naar onderzoek in het Antoni van Leeuwenhoek. En u maakt elke maand kans op mooie prijzen! Winnen is nog leuker als u het kunt delen!

YoBeDo

YouBeDo.com verkoopt vier miljoen boektitels voor dezelfde prijzen als alle andere (online) boekhandels. Van elke aankoop doneert YouBeDo.com 10% van het aankoopbedrag aan een goed doel dat u zelf kiest. Door uw bestelling bij YouBeDo.com te plaatsen, helpt u mee de geldstroom naar de goede doelen te vergroten.

Split-a-Gift

U heeft iets te vieren. Gefeliciteerd! Om te voorkomen dat u allemaal cadeautjes krijgt waar u eigenlijk niet op zit te wachten, regelt u via Split-A-Gift heel eenvoudig zelf een cadeau. Dat klinkt misschien hebberig, maar u heeft juist het beste voor met iedereen. Niet alleen maakt u het uw vrienden makkelijk, u deelt uw cadeau ook nog eens met een goed doel. Iedereen blij!

Help Freely Foundation

Iedereen koopt wel eens een vliegticket of boekt een concert online. Via Help Freely kunnen mensen nu tegelijkertijd kosteloos een donatie doen aan een goed doel. Dat werkt als volgt:
Als iemand een product online koopt bij één van de 5000+ webwinkels (zo´n 400 in Nederland), dan gaat een deel van het aankoopbedrag zonder extra kosten naar een goed doel naar keuze. Op deze manier ontvangen stichtingen en goede doelen donaties, geheel gratis.