“De AVL Foundation zit in ons hart”

IT4Success (tegenwoordig Infradax Delft) levert al jarenlang de hardware aan het Antoni van Leeuwenhoek. Sinds 2014 zorgen ze jaarlijks voor een mooie bijdrage aan de AVL Foundation. “Iedereen bij ons bedrijf is enorm trots dat we het belangrijke werk van het AVL kunnen steunen”, zegt directeur Hans Momberg.

“Wij zien onze klanten als partners”, zegt Hans. “Je steekt van beide kanten energie in de relatie om zoveel mogelijk voor elkaar te kunnen betekenen. Bij het AVL was het niet lastig om te bedenken wat wij voor ze konden doen. Als je daar rondloopt, word je automatisch geraakt door het enorm waardevolle werk dat het AVL doet. De ziekte kanker raakt iedereen helaas, direct of indirect. Het is zo belangrijk dat het AVL slaagt in haar missie om van kanker een chronische ziekte te maken. Als wij daar als IT4Success een klein druppeltje aan kunnen bijdragen, is dat al mooi.”

Hans: “Als de werkplekken en IT-apparatuur van het NKI-AVL zijn afgeschreven, halen wij dit op. We verwijderen de data op een veilige manier en maken de apparatuur klaar voor de verkoop. Vervolgens proberen we zoveel mogelijk waarde terug te krijgen voor de apparatuur. Dit bedrag schenken we aan de AVL Foundation en gaat dus voor 100% naar kankeronderzoek. Ik zie bij onze medewerkers dat ze keihard onderhandelen voor het AVL om de beste prijs voor de apparatuur te krijgen. De AVL Foundation zit echt in ons hart. Kankeronderzoek is een goed doel waarvan je het belang aan niemand hoeft uit te leggen. We zijn allemaal enorm trots op deze samenwerking. Bovendien past deze werkwijze bij de waarde die we als bedrijf hechten aan veilig databeheer en circulariteit.”

In februari is IT4Success overgenomen door de grote landelijke IT-speler Infradax. “We gaan zeker door met onze bijdrage aan de AVL Foundation”, verzekert Hans. “Over 30 jaar hopen we nog steeds samen te werken met de AVL Foundation en het kankeronderzoek met onze bijdrage te ondersteunen.”

Comments are closed.